Henkilökunta

Kauneudenhoidon ammattilaisina meille on tärkeintä, että asiakas on rentoutunut ja tyytyväinen peilikuvaansa. Haluamme, että käynti Tannerilla on sinulle myös arvokas hetki omaa aikaa. Toivomme, että nautit käynnistä yhtä paljon kuin me työmme tekemisestä.  Liikkeessäni sinua palvelevat ammattitaidolla omistaja Miia Tannerin lisäksi myös Maija Riihimäki ja Birgitta Kiiski.

Miia Tanner

Miia
omistaja

Miia on pitkän linjan hiusmuotoilija ja hänen varmoissa käsissään viihtyvät kaikenlaiset asiakkaat.

Toistakymmentä vuotta lahtelaisissa kampaamoissa työskennellyt Miia perusti oman liikkeen Rautatienkadulle vuonna 2016. Miia on koulutukseltaan kampaajan (2003) ja kosmetologin (2006) lisäksi merkonomi (2017).

Erikoisalana Miialla ovat erilaiset ja vaativat värjäykset.

Miia suuntaa aina mahdollisuuksien mukaan reissuun jonnekin lämpimään auringon alle. Lisäksi pitkien työpäivien vastapainoksi Miia käy mielellään ystäviensä kanssa keikoilla tai ulkoilee luonnossa.

Varaa aika

Maija Riihimäki

Maija
hiusmuotoilija

Maija on valmistunut vuonna 2002 meikkaaja-maskeeraajaksi ja myöhemmin 2006 parturi-kampaajaksi.

Maijaa kiehtoo työn monipuolisuus ja itsensä jatkuva kehittäminen. Asiakastyö on lähellä Maijan sydäntä.

Maija asuu keskustassa Misku-kissan kanssa. Vapaa-aikansa hän viettää mielellään ystäviensä kanssa ulkoillen tai hyvää ruokaa laittaen.

Maijan penkissä toteutuvat niin pienet kuin suuretkin muutokset. Kysy rohkeasti, varsinkin vaalennukset ovat Maijan erikoisosaamista.

Varaa aika

Birgitta Kiiski

Birgitta
kosmetologi

Birgitta on valmistunut Etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2012, jonka jälkeen hän on työskennellyt yrittäjänä. Kosmetologikoulun jälkeen hän on kouluttautunut säännöllisesti ja pyrkii oppimaan koko ajan kauneusalasta lisää.

Birgitta tekee monipuolisesti erilaisia hoitoja kasvohoidoista microblading-kulmiin.

Birgitta asuu keskustan laitamilla aviomiehen ja kahden kissavanhuksen kanssa. Vapaa-ajalla hän nauttii ulkoilusta, kirjallisuudesta, leffoista ja musiikista.

Varaa aika